Snart ses vi, bara lite till

Efter nagra grymma dagar pa perhentian islands drog vi oss till Taman Nagara, varldens aldsta regnskog. Det var en haftig vistelse. Vi var dar i typ en och en halv dag och hann med det man skulle gora.


Vi ar nu pa Pulau Tioman. Forsta intrycket ar val sadar, vi har visserligen inte hunnit utforska hela on men det vi har sett har gjort oss lite besvikna. Mycket pa grund av allt skrap och overgivna hus som finns overallt. Trakigt att manniskan ska forstora san har vacker natur. Men vi har bestamt oss att ge det en dag till. Antingen sa lyckas on overtala oss att stanna eller sa kikar vi in Melaka, en stad i sodra Malaysia som ska vara mysig!

Ses snart dudes

/SJ














Den 19e april fyllde ju en viss person 23. Sofia vackte honom och tog pa han en bindel. Hon drog med han ut till havskanten och hoppade pa en bat. (Johan var faktiskt helt ovetande om vart det bar av)

Oj vad bra det blev! Vi akte till turtlebay dar sofia fixat med sig frukost. Helt sjalva pa en paradisstrand, kunde inte battre bli! Frukosten inneholl till och med bananpankaka och cupcakes!!

Kommentarer
Postat av: Mormor o Bertil

Njut nu av era sista dagar på er resa, så ses vi snart vi väntar på er.

Kramar

2012-04-25 @ 09:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0