Uppdatering!

Forst hamnade vi i Kolkata dar vi bland annat besokte Victoria Memorial. Vi at god "street food" och forsokte anpassa oss till kaoset. 14 miljoner manniskor i samma stad, det blir latt ratt mycket. Men det gick bra och vi trivdes riktigt bra. Som vi sa innan, det blev en bra start.
Efter det akte vi ut till Sundarban, ett delta som delas med bangladesh. Det ar ett tigerreservat sa vara forhoppningar om att se en tiger var stora. Tyvarr fick vi ej se nagon men val lite faglar, delfiner och krokodiler. Dar stannade vi i 3 dagar och 2 natter. Vi bodde i en lite by utan elekticitet dar dom pa kvallarna spelade lokal folkmusik och andra dagen spenderade vi pa en bat och akte runt i reservatet. Det var mysigt.
/>
Varanasi var nasta stopp, en helig stad vid floden gagnes. Just floden gagnes anses helig i hela Indien och har i Varanasi sa branner man upp doda kroppar och sprider ut askan i vattnet for att sjalen ska komma i ratt hander typ. Sa vi fick se valdigt manga doda manniskor som brandes upp helt enkelt. 200 kroppar per dag brann och slapps ut vattnet pa ett ungefar. Varje kvall har man ocksa en reilgos tillstallning vid vattnet.
Nu ar vi i Darjeeling, uppe i bergen i norra Indien. Staden befinner sig pa 2100 meters hojd. Stamning ar jattelugn och skon, det kanns inte ens som att man ar kvar i Indien. Det ar otroligt vackert. Pa Mandag paborjar vi ocksa en vandring under fem dagar upp i bergen med en guide. Dar kommer vi forhoppningsvis att se mount everest bland annat. 3500m upp kommer vi vara som hogst. Men nu ska vi bara ta det lugnt har i Staden! Den forsta bilden ar pa utsikten fran vart hotell, riktigt vackert. Det ar ratt kyligt! Men vi har inforskaffat oss goa klader :)
2014-02-20 @ 07:20:37 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0