Efter lugnet kommer paradiset

Vi spenderade tre dagar i kochi, en vid stranden, en pa shoppinggatorna och en pa en tour. Touren kallades for backwater-tour och den tog oss ut pa indiens kanalsystem med en bat gjord av "flatat korgmaterial". Foraren "korde" baten med en ca 4m lang bambustav i sisadar 4h. Dar fick vi aven se hur man gjorde rep av kokosnotsskalet insida och vi besokte aven en krydd-farm dar vi fick lukta pa mangder av kryddor. En mysig kulturell upplevelse helt enkelt!


Efter att ha mattnat lite pa Kochi, som anda var ett bra stalle, sa blev vi sugna pa nagot nytt. Vi tog lonely planets rad och akte till Varkala, fantastiskt bra val. Har ar det helt underbart och vackert. Hotellen ligger uppe pa ett par maffiga klippor och nedanfor ringlar en fin vit sandstrand med klarblatt vatten.
Sa nu har vi hunnit med att branna oss, atit nyfangad fisk fran havet och har nu i tva dagar hangt med en riktigt skon Viktor.

Biljetten vidare till Sri Lanka ar nu bokad, den 28e bar det av, men forst blir det julafton pa en svensk-indisk restaurang, julbord, svenskar och paket! En riktig jul, nastan.

Imorgon tar vi vart andra Yoga-pass, vi borjar bli riktigt grymma.... not.

Kul att sa manga kommenterar och foljer bloggen, det varmer!!! I nasta inlagg utlovar vi bilder.
Take care friends & family

/SJ

Kommentarer
Postat av: farmor

kul att se dig Månen är väl härlig ?

2011-12-21 @ 19:23:18
Postat av: nisse

2011-12-21 @ 19:26:29
Postat av: Anonym

2011-12-21 @ 19:27:44
Postat av: Karin&Melker

Hej Sofia! Träffade Mamma Mia på stan idag och hon berättade om ert äventyr. Hoppas ni får en fortsatt bra tid och många äventyr och att det är nog med magsjuka nu! Själv kan jag "skryta" med att ha varit i New York i höstas. Det var också häftigt. Vi önskar er en fortsatt bra resa! Och en God Jul!

Karin, Melker, Lukas, Maja och Lisa

2011-12-22 @ 16:07:28
Postat av: Lisa

Vad fantastiskt härligt allting låter! Hoppas nu ni får en riktigt god jul på bortaplan :) Ta hand om er!

2011-12-23 @ 13:42:54
Postat av: Familjen på Polonäsvägen

Puh! indien är ingenting jämfört med egypten XD. Nu drar vi puss puss

2011-12-23 @ 16:13:37
Postat av: Mormor o Bertil

Ja så var vi då framme vid dan före dopparedagen.Om man tittar ut så finns det inte minsta julstämmning,det är bara grått och trist men här inne i stugvärmen har vi fått till lite jul.Hur är det hos er har ni hittat någon julstämmning än ?

Imorgon åker vi till Smedby och kollar om det är jul hos dom.Ta hand om er.Och en GOD JUL.

Kramar till er båda.

2011-12-23 @ 17:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0