Vi hittade lugnet

Efter att aven johan akt pa nagon skit sa fick vi nog och bestamde oss for att strunta i norra Indien, for now.... vi trottnade helt enkelt.. sa vi tog ett spontanflyg till sodra indien for att testa pa lyckan dar.
OCH VI FANN DEN!(kanns sa i alla fall) Vi befinner oss i Kochi pa den vastra sidan precis vid havet omringad av massa oar, ingen magsjuka ingen forkylnng och ingen feber. Vi tar det sa lugnt som det bara gar och manniskorna ar skona! Imorgon blir det sol och bad vid beachen for fosta gangen pa mer an tva veckor. Inte ofta man sager sa nar man ar pa "semester". Aja, som synligt nedan behovs det en liten forbattring pa brannan.





That's it for now

/SJ

Kommentarer
Postat av: HF-KF

Den bästa bilden hitills!

Skönt att se er efter den prövningen.

Det är så man känner värmen runt er även om man sitter i någon form av regnstorm i lilla Påskallavik!

Styrkekramar från oss!

2011-12-17 @ 08:07:47
Postat av: Mormor o Bertil

Härligt se att ni är på benen igen.Njut nu av tillvaron och bada och ha det skönt.Vi har mörkt och tråkigt väder här så vi är nog lite avis på er.

Kramar

2011-12-17 @ 17:56:44
Postat av: Mamma Sträng

Ni är då helt fantastiska! Håller med om solbrännan!Hoppa inte över solcremen! Dagarna här blir knappt ljusa, önskar lite snö till jul!Vi har ialla fall bakat pepparkakor idag. Så lite juldoft spred sej i huset! Kramizar till er båda från oss på Madgården!

2011-12-18 @ 20:57:28
Postat av: Fröken Steen

Skönt att höra att ni trivs! sol och bad låter ju underbart! Va rädda om er , kramar <3

2011-12-18 @ 23:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0