Festivala och shoppa liksom

Jaha da var vi har igen... Vi tankte lagga in lite bilder men givetvis funkar det inte pa denna datorn, sa vi far lagga upp bilderna imorgon! Men lite uppdatering borjar det bli dags for i alla fall!
Det borjade med Reearth festival som var helt galet bra! Vi laddade upp utanfor festivalomradet med ol och chips, dar stotte vi pa 4 nya vanner som blev vart sallskap resten av helgen. Fredagskvallens hojdpunt var naturligvis Timbuktu tatt foljt av Movits. Bagge levererade sitt yttersta, riktigt bra.  Efter en slitsam morgon blev det Taco-buffe och lite beach sen var det dags igen. Samma uppladdning men da var hojpunkten istallet Hoffmaestro. Det var bra det med. Efter deras spelning blev det "efterfestpaarty" vid beachscenen, dar de flesta artister ocksa dok upp och festade. Superkul!
Sagt och gjort, efter en underbar helg begav vi oss mot Bangkok dar vi befinner oss nu tillsammans med Amanda och Karolin. Ett kart aterseende for brudarna framforallt:) Tva dagar har nu gatt och vi har hunnit med att shoppa(riktigt mycket), kollat pa tva tempel och gatt pa lyxbio! Lyxbion maste anda ha varit grymmast hittils. Vi minglade forst lite i loungen utanfor dar de bjod pa kaffe och kaka. Val inne i biografen fick vi sitta i varsin liggstol med tacke och kudde. Vi blev aven serverade popcorn och lask i vara stolar. Grym bild och ljudupplevelse pa det med.
Imorgon blir det cookingclass!
Nu rinner var tid ivag har pa internetcafeet...
Puss pa er
/SJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0