byte av land

Efter en helt underbar vecka (som gick alldeles forfort..) i bangkok med ett helt underbart sallskap, mycket shopping och aven en hel del turistande bar det igarkvall av med buss till Laos. Bussen tog oss ca.12h och nar vi satt pa bussen kom vi bada pa vilken konstig vardag vi skaffat oss, att bara byta land som vi vill hit och dit som om det inte vore nagot speciellt. Resan gick i alla fall bra tills vi kom till gransen da vi plotsligt marker att vi varit i thailand en dag for mycket, ops! Men det loste sig snabbt och kostade oss bara 120kr!

Och vilken skillnad pa lander, safort vi passerat gransen markte vi skillnad pa levnadsstandarden mellan Thailand och Laos. Och pengarna ar hittills det mest kluriga da Johan precis tog ut 1000 000 och vi nu bor for 90 000 per natt och betalade 31 000 for lunchen, dela allt med 1400 sa far du det vi betalar i svenska kronor. Logiskt?

Vi bor nu i huvudstaden som heter Vientiane och ska nu inviga vara nya lopardojjor langs med mekongfloden:)

take care.
/SJ


Kommentarer
Postat av: Lukas

Hej Junior!



Jag ska inte klaga att åka runt i asien och festa och ha det allmänt nice är ju precis lika kul som att sitta hemma i varma Sverige med upp till brännheta 12 minusgrader utomhus.Nej jag ´e inte bitter.



Tack för den taihländska dansbandsmusiken du skickade ( typ taihlands Kikki Danielsson). Pappa har redan laddat ner den till sin Ipod. Tackar även för Beatles - tröjan, passar bra med tanke på att jag ska se Mersey Beatles nu på torsdag i växjö konserthus



//Lukas

2012-02-13 @ 21:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0