Nya aventyr...

Vi bytte en kaotiskt huvudstad med galet manga shoppingtimmar mot en huvudstad i som gar i "slowmotion". Vientaine som staden heter ar verkligen hur lugn och mysig som helst och kanske det basta av allt; tuk tuk forarna fragar en gang och nojer sig med ett nej. Nar hande det senast?!
Staden vimlar av sma mysiga restauranger och vid mekongfloden kan man avnjuta en rodlysande solnedgang. Med andra ord, alla hjartans dag blev helt underbar pa alla satt och vis. Pa dagen cyklade vi omkring i staden och tittade pa tempel, bland annat det mest betydlesefulla templet i Laos som var helt guldfargat och riktigt coolt. Sen stannade vi till vid ett collage och pratade med ett par studenter, ratt intressant faktiskt. Det var ocksa ett internat och tja..... det holl val inte samma klass som i sverige om man sager sa.... Kvallen spenderade vi pa en fransk restaurang dar vi bokat ett bord pa en balkong, riktigt idylliskt!
Annars har vi mest tagit det lugnt och aterhamtat oss efter Bangkok. Ja just det, Sofia har vaxat benen(AJ!) och jag klippte mig lite.... ja du laste ratt Mamma. Det blev faktiskt ratt bra, helt klart vart 16 kronor!
Imorgon blir det nya aventyr!!! Da ska vi till Ban Hatkhai som ar en liten by med 600 invanare och bo hos en familj i nagra dagar. Byn ligger precis vid en nationalpark dar det ska finnas bra mojligheter att vandra och se och bada i vattenfall samt fa chansen att se olika djur. Forhoppningsvis far vi se en Tiger! (pa avstand helst).
Ta hand om er sa tar vi hand om oss! :)
/SJ

Kommentarer
Postat av: Mamma Sträng

Hejsan! Har du klippt bort alla lockarna? Nu lät ja som mormor hi hi....Nä till och med ja såg att du va långhårig,men visst va det dyrt? Det låter härligt med shopping o att lufta plånboken!Kramizar Mam

2012-02-15 @ 21:36:32
Postat av: Mamma Sträng

Hejsan! Du har väl inte klippt av dej alla lockarna? Nu lät ja som mormor hi hi....nej till och med ja såg att du va långhårig! Det va en dyr klippning!Härligt när det bränner i plånboken så man får shoppa loss!!!! Kramizar till er båda!!

Mam o Pap

2012-02-15 @ 21:52:01
Postat av: Mamma Sträng

Faan så fel det blev......(Anton) nu blev det dubbelt!!!!! Kram o ha det gött i Laos!

2012-02-16 @ 19:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0