Vientaine-Vang Vieng-Luang Prabang

Dags att blogga lite! Yes.. senast vi maktade med ett inlagg hade ju Frida kommit och hon ar fortfarande med oss, tyvarr lite sjuk just nu. Men det gar over snart! Lite intressanta grejer har vi hunnit med;

Vi hangde nagon dag i Vientaine och cyklade omkring, forsokte fa Fridas somn i ordning och det gick forvanadsvart bra. Lite massage och god mat gjorde susen. Efter Vientaine tog vi en lokalbuss till Vang Vieng. Det tog fem timmar och de timmarna var de skumpigaste ever. Vagarna ar helt otroligt daliga! Menmen fram kom vi och dar vantade Elin, Mathilda och Julia otaligt pa oss. Spenderade forsta kvallen pa Ohlala restaruant i lugnhetens tecken, det var trevligt. Annat blev det dagen darpa da det var dags for Tubing! Kortfattat: En flod med massa barer langs med, barerna var utrustade med alkohol, linbanor och hopptorn.(man kande sig som ett barn igen nar man lekte) Meningen var att man skulle aka i floden pa en ring och sa blev man indragen till barerna med hjalp av ett lasso. Detta gor man hela dagen tills det blir morkt typ. Vi hoppade sjalva ringen och simmade mellan barerna istallet. Vem orkar halla reda pa en stor ring liksom. I alla fall. Det var kul.... vi hade grymt vader, olen var go, sallskapet var bra och sa fick vi leka i vattnet ocksa!
Dagen efter sa gjorde vi sa lite som mojligt :)

Nu ar vi i Luang Prabang i norra Laos. Staden ligger valdigt fint precis intill Mekong floden. Idag har vi cyklat omkring lite och rekat laget, sett ett litet vattenfall och sa. Frida har aterhamtat sig i sangen och vi har forsett henne med hamtmat :) I dagarna framover tankte vi dra ut pa en langre tur med lite homestays, kayak, vandring och cyckling!

Battre uppdatering framover utlovas.

Ciao!
SJ

Kommentarer
Postat av: Mormor o Bertil

Hej på er!



Kul att höra och se er.Hoppas ni inte har blivit mer sjuka och att Frida har frisknat till.

I morgon åker vi så på fredag är vi i samma tidszon som ni.

Kramar från Hovet.

2012-02-29 @ 13:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0