Turtles och Markus Ljung



Jaha da hamnade vi i Thailand och forsta stoppet blev Khao Lak efter landningen i Phuket. Vi checkade in pa ett hotell, det lyxigaste hittils!! Varmvatten AC och kyl.... sla det! Samma kvall kom Ljung och hans flickvan till samma stalle och checkade in i rummet bredvid. Khao Lak i sig var ganska opersonligt vid forsta ogonkastet. Sa vi bestamde oss ganska snabbt for att gora nagon tur dagen darpa. Det som rekommenderades var att aka till Similian Islands(9 stycken oar utanfor khao lak) och snorkla & slappa pa paradisstrander... Det var sa himla vackert! Stranderna var hur fina som helst, supervita strander och klarblatt vatten. Vi fick till och med simma med skoldpaddor, vilket inte var garanterat. Det var riktigt coolt precis som bilden visar! Sa det blev en heldag, inkluderat god lunch och snacks. Efter turen blev det restaurangbesok och fotmassage. Thailand ar hittintills med andra ord helt underbart!

Idag lamnade vi dock Markus och Julia i Khao Lak, mycket trevligt att traffa dem, och akte till Krabi dar det blir nattmarknad ikvall.

/SJ

Kommentarer
Postat av: Morfar o Kerstin

Hejsan på er!

Vi har varit dåliga på kommentera era inlägg på ett tag men vi har följt er noga.

Det verkar som ni klart valde rätt att börja med Indien på ert äventyr!

Det kort som ni lagt uti dag är väl nära en avbild av undervattensparadis!

Fortsätt att njuta!

Jag har 5 dagar till mitt stora sommarlov!

Kramar från oss i Påskallavik!

2012-01-17 @ 09:54:50
Postat av: Mormor o Bertil

Hallå,hallå!

Vi förstår precis hur härligt ni har det eftersom vi själva upplevt det.Så nu längtar vi till semestern.

Kramar

2012-01-17 @ 12:33:59
Postat av: Anonym

2012-01-17 @ 12:35:53
Postat av: Mam o pap Sträng

Vad härligt det låter, glöm inte att reka o skriva upp saker åt oss. Vi kan ju få för oss att åka till Thailand(...eller vad säger du Nisse?). Fortsätt att njuta av detta stora äventyr. Det kommer att ge minne för livet. Glöm inte att vara rädda om varandra...jaja..tjata. Bamsekramar från oss på madis.

2012-01-19 @ 21:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0