Tack for den har gangen Sri Lanka!

Sista dagen i Sri Lanka blev en upplevelse med hjalp av en scooter. Johan dammade av sina gamla moppe-kunskaper! Det blev en tur langs sydvastkusten dar vi stannade till i Bentota och drack lite te, sen drog vi inat landet for att testa ett riktigt Sri Lankiskt lunchstalle, det blev fried eggrice serverad av tre skona herrar som verkade alska att vi stannat till just hos dem.
Pa vag hem stannade vi av en ren slump till vid ett museum tillagnat offren vid tsunamikatastrofen 2004. Vi visste bagge om handelsen men nu forstar vi verkligen vad detta landet har gatt igenom. Fy fan rent ut sagt, de bilder och historier vi fick ta del av dar kommer vi aldrig glomma, man ar valdigt lyckligt lottad! Hela kusten blev verkligen utplanad, tiotusentals manniskor dog... ja som sagt det var en upplevelse man bade vill minnas och glomma pa samma gang, konstig kansla.
I alla fall sa ar det nu dags att lamna Sri Lanka. Vi kommer komma tillbaka utan tvekan men nu vantar Thailand och nya aventyr, ska bli riktigt kul!
Sofia sager att jag ar valdigt konkret nar jag skriver, vad betyder det?
/SJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0