Dag 100!?


Vi tog som bekant buss fran Laos till Vietnam. Resan som skulle ta 22h tog istallet 36h vilket var ganska segt! Bussresan borjade som i Indien, alla locals tryckte sig in i bussen. Alla pa samma gang. Enligt foraren skulle vi inte stanna nagon gang under resan, sa vi kande oss nojda som kopte med oss sex stycken bagels! Men som vanligt sa stamde inte informationen riktigt... utan vi stannade valdigt manga ganger. Bade for att ata, kissa och slappa ut djur som akt i bagaget i tiotal timmar. Stackars djur... Tillslut kom vi fram, problemet var att klockan var halv fyra pa morgonen sa det blev lite krabb med att komma in pa vart guesthouse. Det loste sig hyfsat. Vi spenderade 2 h i receptionen och fick gratis te medans vi vantade pa att nagon som kunde engelska skulle dyka upp.

Sa var det med det. Nar vi val fick varsin sang sa sov vi nagra timmar innan vi borjade utforska staden.
Hanoi ar kyligt och man angrar lite att man slangt fleacen men med dubbla strumpor och de tjockaste kladerna vi har gar det an anda.
Vi har besokt ett kvinnomuseum och strosat runt lite i den gamla delen av staden. 

Planerna lyder: Stanna har ytterligare en dag och bland annat kolla pa ett fangelsemuseum. Sen blir det buss till Halong City for att utforksa Halong Bay. Det ska vara mycket vackert. Efter det drar vi soder ut och gor Vietnams kust tills vi den 6 april tar flyget till Kuala Lumpur, Malaysia!! Det blir bra det har!

Ha det fint folket!
/SJ  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0