loppor och annat gott

3 dagar efter vandringen och vi ar nu aterhamtade.(skrivet av sofia) Eftersom Sofias fingrar tog slut efter en mening tar jag nu over.

(SOFIA har haft LOPPOR! Men vi mordade dom med ett supermedel ena kvallen och samlade upp liken dagen efter pa kudden... mums!)
Vi har nu aterigen lamnat nagra vanner for att ge oss ut pa aventyr sjalva. Frida slappte vi ivag med flyg till Kambodja i morse och Julia & Amanda lamnar vi kvar pa vart guesthouse med Luang Prabangs basta frukost! Namsok Guesthouse... lagg pa minnet! Vi kommer utan tvekan traffa dom igen, antingen pa resan eller i fantastiska Sverige.
Det har varit mycket trevligt att resa med Frippe. Hon har onekligen bidragit med mycket komiska handelser :) Hon far det super i Kambodja och far nog antligen uppleva sandstrand och beachhang.
Annars har vi mest chillat de senaste dagarna. Massage, lasning och god mat har statt pa schemat. Vi badade lite med munkar med, det ar ju ganska coolt!
Idag har vi hjalpt var guide Twi med hans ansokan till utlandsstudier i Australien...Han var valdigt tacksam, Vi onskar han all lycka till!
Nu blir det sleepingbus i 22h till Vietnamns huvudstad Hanoi dar kylan vantar.
So long!
/SJ

Kommentarer
Postat av: Frippppp

Hehehe va ni är söta :) helt rätt, ja är laddad för att ösa solkräm. Tänker på er där i bussen, Puss!

2012-03-09 @ 02:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0