Nha Trang

Yes da har vi spenderat ungefar en vecka i Nha Trang pa Vietnamns ostkust. Staden ar mysig, vi har haft bra boende och beachen ar fin. Vad har vi da sysslat med dessa dagar?!

Forsta dagen stekte vi pa beachen och framat eftermiddagen bestamde vi oss for att checka mojligheten till att ta dykarcertifikat. Vi hittade ett stalle som hette Sailing Club som verkade riktigt bra. Sa vi satt oss ned med dem och borjade fylla i lite papper. Da kom ett stort bakslag tyvarr... Efter lite diskussion med en lakare kom vi fram till att Sofia inte fick dyka pga sin astma. Jakligt trakigt eftersom hon var sa installd pa det! Efter lite tarar hit och dit sa bokade i alla fall jag in mig pa tredagarskursen. Och nu sitter jag har med certifikatet i handen.
Det var riktigt haftigt att lara sig dyka!
Annars har vi mest tatt det lugnt.
Igar dok Amalia och Julia upp helt oplanerat vilket var trevligt. Sa idag har vi akt linbana ut till en o som heter Vinpearl dar vi blev postitivt overraskade! Dar fanns ett stort vattenland, spelhall, tivoli och undervattensvarld. Riktigt kul att bli barn igen!:)

Imorrn drar vi ut pa nya aventyr och ska under 7 dagar fa uppleva "riktiga Vietnam" pa ett sepciellt satt!

Nasta uppdatering kommer den 5 april, ta de lugnt tills dess!

Ciao
/SJ

 

Kommentarer
Postat av: Frida

HEEEEEEEEEEJ :) fattar ni att vi har dykit exakt samtidigt! vi blev med fardiga idag. skont att du fick dyka tillslut. Julia blev orolig for sin astma nar hon laste att du forst inte fick dyka, men hennes lakare godkande henne sa det var nemas problemas.



saknar er horni! blev nyfiken pa era aventyr som komma skall. den 5 april art ja hemma pa svensk mark igen. da ska ja lasa om er!



Puss o kram

2012-03-28 @ 18:47:11
Postat av: frida igen

hur fel laste inte jag da...............:( ja som blev sa glad eftersom att ja visste att du fick ett nej forst.

2012-03-28 @ 18:54:07
Postat av: Pale

Laaaaaaaaaaaaaaaad! Fattar du att vi måste ta och dyka tillsammans så fort du kommer hem? Dra en spontanare till Egyptien eller liknande? Skoog är säkert på också.

2012-03-29 @ 23:59:41
Postat av: Pale



http://www.stumbleupon.com/su/22ZmX2/:T.z3ae.d:Z1lAa@+7/jackandjilltravel.com/what-to-eat-in-vietnam-from-saigon-to-hanoi/

2012-04-03 @ 23:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0